NIEUW!  SUSTAINNOW HEAT WALL

Verwarmt uw omgeving binnen enkele minuten; 
eenvoudig en tegen zo laag mogelijke kosten.             

Nieuw in ons aanbod is de Heat Wall! SustainNOW Heat Wall is een soort glasvezelbehang waarop een warmte gevende verf, genaamd Heat-Paint is aangebracht. Speciaal voor kleinere ruimtes (van max. 25m2 groot) en/of om grotere ruimtes (bij) te verwarmen tegen de meest ideale kosten. Denk hierbij aan een kantoor waar u thuiswerkt, een badkamertje, gang of schuine wand op zolder.

Het mooie van deze vorm van verwarmen is dat u bij plaatsing, niet de hele ruimte overhoop hoeft te halen, maar gewoon de meubels opzij kan zetten, het door ons kunt laten bevestigen, u kunt het zelf nog even afwerken en gauw gaan genieten van deze heerlijke warmte!

Hoe ziet dit er technisch uit? De SustainNOW Heatwall bestaat uit een soort vliesbehang met een warmte gevende verf, genaamd Heat paint. De verf is op koolstof gebaseerd en daarom zwart van kleur. De verf wordt aangebracht tussen 2 dunne elektrodes die worden aangesloten op een spanningsbron van 22-24V, waarna de verf de toegevoerde elektrische energie met meer dan 99,9% rendement omzet in warmte. Eenvoudig, effectief en duurzaam!