SUSTAINNOW HEAT FLOOR

Helpt u binnen enkele minuten uw omgeving energie zuinig te verwarmen  

De “SustainNOW Karbon Heat Floor” bestaat uit een ongekend dunne, slechts 0,5mm dikke Karbonik infrarood folie, die u van een comfortabele verwarming voorziet.

Onze producent heeft een koolstofvezel folie ontwikkeld met niet alleen een revolutionaire koolstofvezel vulling, maar tevens een unieke verbinding tussen de koperen en zilveren stroomgeleiders. Deze verbinding zorgt voor een lager energieverbruik en probleemloze geleiding van stroom door de koolstofvezel vulling. Het basis element is van hoge kwaliteit en de veiligheid wordt gegarandeerd door de unieke verbinding tussen de koperstrip en de zilveren coating, wat op zijn beurt zorgt voor een probleemloze stroomtoevoer. Deze techniek maakt “SustainNOW Karbon Heat Floor” uniek.

GEZONDE WARMTE

Deze bijzondere infrarood technologie is een bron van gezonde, biologisch optimale warmte voor ons lichaam. De infraroodstraling omvat verschillende soorten golven. Voor het menselijk lichaam zijn lange-infrarood golven de meest waardevolle. De “SustainNOW Karbon Heat Floor geeft via de Karbonik folie infrarood-golven en gebruikt dezelfde golflengte als water, waaruit ons lichaam grotendeels bestaat. Gezonde warmte folie heeft een natuurlijke antibacteriële werking door negatieve ionen die worden verzonden tijdens de werking. Volgens onafhankelijke testen, blijkt dat binnen afzienbare tijd meer dan 72,6% van de bacteriën verdwijnen. U herkent de infrarood technologie vast wel vanuit een sauna of wellness-centrum: een aangename warmte!

Tevens verbetert deze technologie ook uw luchtkwaliteit in uw woon- en werkruimtes. Op basis van de resultaten van experimenten welke elke 30 minuten werden uitgevoerd, werd bevestigd dat deze vloer de luchtkwaliteit verbetert tot 81% binnen 2 uur. Deze verbetering van luchtkwaliteit heeft een uitzonderlijk positief effect op ons lichaam in de kamer waar deze vorm van warmte wordt gebruikt. Tevens droogt de vloer niet de lucht en blijft de luchtvochtigheid in de kamer gehandhaafd.

duurzaam

Met onze apart verkrijgbare draadloze slimme thermostaten en bijpassende internet hub heeft u overal (zowel binnen- als buitenshuis) controle over uw verwarming. U heeft in één oogopslag controle over al uw zones in huis of kantoor. Elke ruimte kunt u apart bedienen, maar u kunt deze ook koppelen. Daarnaast bezit het systeem diverse handige features. Zo herkent het systeem wanneer u thuis bent en wanneer u vertrekt, in het laatste geval zal uw verwarming omlaag gezet worden, wat een directe besparing op uw stookkosten oplevert.

breed toepasbaar

Onze infrarood vloeren worden breed ingezet daar waar warmte gewenst is; van een volledige gerestaureerde woning, restaurant, sportkantine, tot slechts een huis- of slaapkamer, een badkamer, een (buiten)kantoor of serre.

We zien ook meer en meer woning corporaties en sociale huurwoningen omgetoverd worden naar efficient, duurzame en vooral kostentechnisch goed verwarmde ruimtes met onze Karbonik infrarood folie!

Laat uw positief verrassen en neem gerust contact met ons op voor een demo bij u in de buurt! Energie crisis is voor iedereen vervelend, maar SustainNOW kan u helpen hier kosten efficient, duurzaam en vooral warm de winter door te komen!

Benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen in uw situatie?

Neem contact op, wij adviseren u graag!