UV-C LED

Helpt u binnen enkele minuten uw omgeving voor 99% te desinfecteren. 

UV-C techniek wordt al tientallen jaren toegepast in de medische wereld, met name bij tandartsen en specialisten die hun instrumenten desinfecteren met hulp van dit licht. Het UV-C licht is met haar straling in staat om de celwanden kapot te maken van virussen en bacteriën die zich hechten aan allerlei oppervlakten en dwarrelen door de lucht. 

Het vervelende is dat huidige oplossingen aangeboden worden met een energie vretende UV-C lamp met kwikhoudende onderdelen. 

SustainNOW heeft een NIEUWE UV-C LED oplossing in huis om op een veilige, energiebesparende, effectieve, snelle en vooral duurzame manier uw ruimtes virus vrij te maken met hulp van LED!

Heeft u al eens gedacht aan uw toiletruimte die officieel na elk bezoek gedesinfecteerd dient te worden? Een schoonmaakster kan deze wel schoonmaken, maar is deze ook voor 99% gedesinfecteerd?  Dit geldt natuurlijk ook voor uw kantoorruimte, sportschool of andere openbare ruimte…. 

Wilt u uw bezoeker, gast of medewerker de beste omgeving bieden?       Kijk dan naar ons aanbod om dit waar te maken!

veilig en effectief

De UV-C LED lampen van SustainNow zorgen voor een bron van krachtige straling die water, lucht en voorwerpen kan desinfecteren. Deze technologie maakt de celwanden van virussen en bacteriën kapot zonder verdere schade aan te richten. Alle tot nu toe geteste virussen en bacteriën kunnen onschadelijk worden gemaakt met UV-C straling, ook Covid-19*.

duurzaam

Helaas wordt er vanwege de hygiëne vaak gebruikt gemaakt van wegwerp plastic, middelen voor éénmalig gebruik en andere milieubelastende maatregelen. Dat kan anders! De werking van UV-C straling is zeer effectief en breed inzetbaar. Door gebruik te maken van LED lampen, is deze technologie ook nog eens milieuvriendelijk door het lage verbruik en geen milieu belastende kwik onderdelen. Daarnaast is de levensduur van LED veel langer (gemiddeld +-40.000 uur) en opzichte van een kwikhoudende lamp.

breed toepasbaar

De UV-C straling doodt virussen en bacteriën zonder verdere schade aan te richten aan objecten. Daardoor is de UV-C technologie heel breed inzetbaar. Denk aan het openbaar vervoer, de detailhandel, de horeca, maar ook bioscopen, kantoren, sportfaciliteiten, openbare toiletten, gemeente huizen en hotels.

Er zijn 4 toepassingsmogelijkheden verkrijgbaar; 

1.De vaste lamp aan het platfond   (Compact12),

2.De mobiele versie (Pentifact),

3.De kleinere items gedesinfecteerd kunnen worden (BoxInfect)

4. De oplossing die de luchtverversing doet met behulp van UV-V LED (Fantifect)  


Zonnepanelen zijn er in vele vormen en maten. Voor grote oppervlakten zoals opslagruimtes en grasvelden, maar ook voor kleinere daken.

Benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen in uw organisatie?

Neem contact op, wij adviseren u graag!