Isolatie

Als u op de juiste manier isoleert, bespaart u wel meer dan 30% op uw energiekosten

U kunt de investering in isolatie binnen enkele jaren terug verdienen (gemiddels 3-5 jaar). Na de isolatie zult u het verschil op de energierekening binnen afzienbare tijd merken.

dak isolatie

Met goede dakisolatie gaat u flink besparen op uw energierekening. Het dak is verantwoordelijk voor circa 25% van het warmteverlies in de ruimte. Dakisolatie draagt ook nog bij aan een lagere CO2 uitstoot. Een ander bijkomend voordeel is dat de ruimte ook een stuk koeler is bij externe, hoge temperaturen.

Vloer isolatie

Vloer isolatie is een zeer interessante en rendabele (na-)isolatie maatregelen. Veel bedrijfspanden en woningen in Nederland hebben geen – of een verouderde vloerisolatie. De vloer van het desbetreffende pand is dan ook een van de grootste bronnen van warmeverlies. De isolatie wordt aangebracht via de kruipruimte en is meestal binnen 1 tot 2 dagen afgerond 

Spouwmuur isolatie

Ook spouwmuur isolatie komt regelmatig voor en wordt veel al toegepast in panden en woningen van voor 1978, of wanneer er geen spouwmuur isolatie aanwezig is. Ook deze vorm van isolatie bespaart op uw energierekening!

Isolatie is mogelijk in diverse ruimtes.  Afhankelijk van de ruimte en energieverbruik zal er een passende oplossing voor u op maat geadviseerd worden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen in uw organisatie?

Neem contact op, wij adviseren u graag!