Augustus, 2022 – Haarlem Zuid

“We konden vrijwel direct energie besparen” 

“Wij, een gezin met 4 kinderen waren wel toe aan de nodige energie besparingen. Onze adviseur van SustainNOW heeft ons prima geholpen om te onderzoeken waar besparinen gemaakt konden worden. Onze vloer hoefde niet extra geisoleerd te worden, maar SustainNOW hielp ons wel om binnen 1,5 jaar onze investering van 18 zonnepanelen eruit te halen. Snelle en goede service, aardig en net personeel. Echt een aanrader!”

Mei 2022 – Scheveningen – SustainNOW Heatfloor (56m2) – appartement

“Binnen 2 dagen zijn we volledig van het gas af”

“Met deze energiecrisis in het vooruitzicht (en gaande) wilden wij van het gas af. De infrarood verwarming van SustainNOW was de oplossing om binnen 2 dagen niet meer afhankelijk te zijn van onze CV voor het verwarmen van onze volledige woonlaag. Heerlijke gelijkmatige warmte en vooral voor onze jongste die kruipt echt fijn! Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu en voor onze knip” SustainNOW heeft ons blijer gemaakt dan we aanvankelijk dachten.”

UW TEVREDENHEID IS ONZE ZORG

We doen onze uiterste best om u in een korte tijd de juiste en meest duurzame oplossing te bieden

SustainNOW biedt u naast verwarming en zonnestroom ook diverse andere oplossing op het gebied van verduurzaming, vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze overige duurzame oplossingen!