LED verlichting

Installeer LED en bespaar iedere dag op uw energiekosten en Co2 uitstoot

Een aanzienlijke besparing van de energiekosten, betere werkomstandigheden en een flinke reductie van schadelijke uitstoot. Dit zijn nog maar drie van de vele voordelen van het vervangen van uw huidige lichtplan door LED verlichting van SustainNow.

besparing op energie kosten

Van alle duurzame maatregelen voor uw bedrijf is het installeren van LED verlichting waarschijnlijk de kleinste en makkelijkste stap. De investering in LED lampen verdint zich gemiddeld binnen 2 jaar weer terug en de kosten blijven laag, want u hoeft de komende 20 jaar geen lampen meer te vervangen. Ondernemers die investeren in in LED verlichting kunnen daarnaast gebruik maken van 2 fiscale voordeelregelingen: de Energie-investeringsaftrek (EIA) en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Dat maakt het investeren in LED verlichting wel heel aantrekkelijk!   

Overal toepasbaar

LED verlichting is al lang niet meer die felle niet dimbare lamp van vroeger. LED lampen zijn inmiddels verkrijgbaar in allerlei vormen en kunnen zowel binnen en buiten gebruikt worden. In wat voor een branche u werkt, LED verlichting is overal toepasbaar. Plaats LED lampen in (kant – en klare) plafondsystemen of armaturen, als alternatief voor TL licht, als sfeervolle verlichting in verzamelgebouwen, ontvangstruimtes of als gericht licht in werplaatsen en magazijnen.

beter voor mens en milieu

LED verlichting is een eenvoudige en duurzame oplossing. Naast minder CO2 uitstoot, zorgt het ook voor betere werkomstandigheden. Voldoende licht en vooral licht van goede kwaliteit levert een veiliger, rustiger en beter werkklimaat op. De overgang van conventionele verlichting naar LED verlichting levert dus naast de voordelen voor het klimaar ook een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim op. 

Interesse? 

Benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen in uw organisatie?  Neem gerust contact op! Wij adviseren u graag! Aan de hand van metingen en bedrijfsspecifieke wensen is het mogelijk om per ruimte een gespecifieerd lichtplan te maken en de Return on Investment (ROI) te berekenen. Ook het plaatsen van een gratis testopstelling behoort tot de mogelijkheden. Z