SustainNOW heatfloor – vloerverwarming

Karbonik elektrische vloerverwarming wordt sinds 2011 breed toegepast in duizenden objecten: van houtskelet(nieuw)bouw tot monumenten, kantoren, hotels, vakantie-parken, villa’s, ‘tiny houses’, etc. In een goed geïsoleerde woning en zeker in combinatie met zonnepanelen is dit een duurzame en relatief goedkope oplossing.

SustainNOW heeft veel ervaring met de installatie van Karbonik verwarmingsfolie en is hierdoor premium installatie partner van Karbonik.

Wat maakt Karbonik SustainNOW vloerverwarming zo uniek?

De Karbonik verwarmingsfolie is een innovatieve en extreem dunne verwarmingsfolie (< 0,4 mm), die snel en eenvoudig onder vrijwel iedere vloerbedekking (parket, laminaat, pvc, tegels, tapijt, etc.) kan worden geïnstalleerd. De door de folie uitgezonden infrarode straling verwarmt vervolgens alle objecten in de ruimte. (meubels, muren, mensen, etc.) Het is een efficiënte, natuurlijke en comfortabele manier van verwarmen en verbruikt minder energie dan verwarming op basis van convectie (het verwarmen van lucht). In vergelijking met conventionele vloerverwarming warmt Karbonik verwarmingsfolie de vloer tot wel 5 keer sneller op.